Coronavirus

Sfaturi medicale gastroenterologice gratuite, prin telefon sau e-mail

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut

Primăvara, unele afecțiuni gastroenterologice se pot agrava în contextul schimbărilor de dietă. Mai mult decât atât, petrecerea timpului acasă, pe fondul restricțiilor impuse de infecția cu coronavirus, favorizează, de asemenea, apariția unor tulburări digestive. Persoanele care au probleme gastroenterologice pot beneficia acum, gratuit, de sfaturi medicale specializate, prin telefon sau e-mail.

Vezi toate articolele despre:
constipațiecoronavirusdigestiereflux gastroesofagian

Chiar dacă subiectul acestor zile este infecția cu coronavirus, multe persoane pot avea probleme digestive, de la cele mai ușoare la cele mai severe. Cum deplasările sunt limitate, persoanele cu astfel de probleme se pot adresa specialiștilor de la Clinica DigestMed din București, care au luat inițiativa de a oferi sfaturi medicale gastroenterologice gratuit, prin telefon sau e-mail.

„Am conceput sfatul medical cu scopul de a tria pacienții. Evaluarea la distanță are limite, dar poate stabili existența unor semne de alarmă care să reclame consult și investigare. De asemenea, în anumite situații, cum sunt boala de reflux gastroesofagian, tulburările minore de tranzit, durerile de stomac, fără semne de alarmă, îndrumarea dietetică și terapeutică poate rezolva problema fără ca pacientul să se deplaseze la medic“, arată dr. Elena Ciupercă, medic primar gastroenterolog, Clinica DigestMed.

Persoanele care se regăsesc în tablou de mai sus pot contacta specialiștii clinicii la numărul de telefon 0743.344.378 sau prin e-mail la adresa contact@digestmed.ro. Durata convorbirii telefonice va fi de maximum 10 minute, iar în cazul e-mailurilor, pacienții vor primi răspuns în intervalul programat, cu condiția să trimită datele pe e-mail cu 2 ore înainte. Pacienții pot descrie problemele lor, pot transmite documente medicale cu analize sau investigații realizate anterior. Medicii vor analiza datele și îi vor ghida pe aceștia în privința urgenței problemei, a tratamentului sau a necesității unor investigații ulterioare. Sfatul medical la distanță nu substituie consultul medical și nu stabilește diagnosticul, în funcție de situație poate fi necesară prezentarea la clinică pentru examen clinic și investigații suplimentare.

Etichete articol:
constipațiecoronavirusdigestiereflux gastroesofagian
Articolul anterior
Noul coronavirus a suferit mutații. Două tulpini circulă în paralel
Articolul următor
Cum ne protejăm de coronavirus? Ajută-ți sistemul imunitar când are cea mai mare nevoie!

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Coronavirus

Te-ar putea interesa și: