În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Cum ne pregătim pentru Crăciun? – VIDEO
Doamna dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competență în apifitoterapie, invitata Simonei Dragomir în această ediție, oferă sfaturi referitoare la…
Enzimele digestive te ajută să absorbi mai mulți nutrienți
Se pare că extrem de cunoscuta expresie „ești ceea ce mănânci” nu este întru totul adevărată. Mai degrabă ar fi…
Care sunt alimentele care ajută atenția și memoria?
Bun găsit, dragii mei! Ritmul alert în care trăim, mereu pe fugă, încercând să ne strecurăm printr-o multitudine de sarcini…
Dieta şi microbiomul intestinal
Dieta este un factor cheie pentru specificitatea şi individualitatea compoziției microbiomului. Dovezi preliminare sugerează că obișnuințele alimentare sunt asociate cu…
8 motive să consumi castraveți zilnic
Castravetele este o legumă răcoritoare, delicoasă și hrănitoare, plină de vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitaminele C, B,…