În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Reguli pentru o digestie bună de sărbători
Invitata Simonei Dragomir la Hello Sănătate Tv, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competență în apifitoterapie, ne oferă câteva sfaturi…
Ce este mai important, gustul sau plating-ul? – Video
Miruna Stoiu, designer-arhitect, discută în emisiunea Luanei despre pasiunea sa cu privire la arta culinară, dar și despre ce se…
Arsuri stomacale și reflux gastroesofagian. Prea mult sau PREA PUȚIN acid gastric? – VIDEO
Majoritatea celor care suferă de reflux gastroesofagian și/sau arsuri stomacale consumă de regulă antiacide pentru ameliorarea simptomelor. Cele mai multe…
Prof. Dr. Gh. Mencinicopschi: Ce este stresul oxidativ și ce rol au antioxidanții?
Înainte de a discuta despre antioxidanți este bine să vorbim despre prooxidanți sau, așa cum sunt cunoscuți în mentalul general,…
Hidratare vs deshidratare. Când și câtă apă bem?
Simona Dragomir: Bun găsit, dragii mei! Mă bucur să vă revăd aici la Ziarul de Sănătate. Alături de noi se…