În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Cacao contra declinului cognitiv
Consumul zilnic de cacao ar putea fi încetini declinul cognitiv la persoanele în vârstă, arată cercetări recente ale căror rezultate…
4 sfaturi de detoxifiere primăvara asta
Primăvara înseamnă șansa unui nou început pentru întreaga natură, cu atât mai mult pentru organismul tău. Acum ai ocazia să…
Secretele lui Carmen Brumă pentru o viață și o dietă sănătoasă
Pentru a vedea întreaga întâlnire dintre Simona Dragomir și Carmen Brumă, urmăriți materialul video din partea de sus a acestui…
Sarea roz de Himalaya – cea mai pură sare din lume
De curând, se aduc în discuție tot mai des cristalele de sare din Himalaya ca alternativă pentru sarea de masă.…
5 motive să consumi zilnic colagen
Colagenul are multiple roluri în organism, inclusiv cea de asigurare a structurii pielii sau cea de întărire a oaselor. În…