Recenzii

Jia Jiang: #RezistlaRefuz – o carte despre depășirea temei de respingere

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut

În condițiile în care acceptarea din partea semenilor este una dintre cele mai importante nevoi ale ființei umane, este de la sine înțeles de ce ne afectează atât de tare un refuz sau o respingere. Cartea #RezistlaRefuz oferă, prin exemplul personal al autorului, o cale pentru a depăși teama de respingere.

Vezi toate articolele despre:
cărțidepresiestres

În ciuda succesului pe care l-a obținut din postura de angajat într-o corporație, Jia Jiang, un chinez care s-a mutat în America visând să devină următorul Bill Gates, își vede spulberat primul său demers antreprenorial, fiind respins fără drept de apel. Încercând să își revină de pe urma depresiei care îl copleșise, demarează un experiment de 100 de zile, în care se pune în mod deliberat în situații în care există o probabilitate foarte mare să fie refuzat, tocmai pentru a reuși să gestioneze neplăcerile aferente.

Învățăm de aici că până și cele mai nebunești dorințe pot fi îndeplinite dacă ceri acele lucruri într-un mod potrivit, vedem cum să ne alegem publicul țintă corect și deprindem totodată metode de dezvoltare a stimei de sine, astfel încât să ne depășim teama de respingere și să trăim mai curajos.

O poveste inspirațională despre învingerea fricii de respingere, care ne arată cum putem transforma un răspuns negativ într-unul pozitiv și cum putem să fim acceptați pe plan profesional, astfel încât inițiativele noastre să fie de succes!

Etichete articol:
cărțidepresiestres
Articolul anterior
De la simptom la diagnostic în practica medicului de familie
Articolul următor
Jim Stovall: Arta productivității

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: