Recenzii

Mikhail Tombak: Calea spre sănătate

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut

„Nu există o rețetă universală pentru sănătate”, spune Mikhail Tombak în primele pagini ale cărții. De fapt, cartea începe printr-o delimitare a „oamenilor leneși” de „oamenii harnici”, autorul accentuând importanța și diferențele dintre a sta și a aștepta să te faci bine sau a căuta și a te implica activ în procesul de vindecare.

Vezi toate articolele despre:
imunitatesănătatestres

Principiul de bază este acela de a trata cauzele bolilor și nu de a administra medicamente care să provoace o aparentă vindecare și o oprire pentru scurt timp a simptomelor. Printre sfaturile valoroase oferite de către Mikhail Tombak, cartea se concentrează pe depistarea anumitor probleme de sănătate aparent banale, care din lipsa de interes ar putea să se agraveze și să provoace boli serioase. De asemenea, autorul propune diverse rețete și remedii folosite acum sute de ani, pe care le-a cules din călătoriile pe care le-a făcut și pe care le-a testat împreună cu familia acestuia, dovedindu-le eficiența.

Nu în ultimul rând, chiar dacă lucrarea conține și remedii propriu-zise, autorul pune accent pe importanța muncii cu tine însuți, importanța respirației și a zâmbetului în cantități nelimitate, aspecte ce au rolul de a împinge omul spre o trăire autentică, mai aproape de sursa din care provine.

Etichete articol:
imunitatesănătatestres
Articolul anterior
Dr. Amy Myers: Sănătatea tiroidei
Articolul următor
Dr. Nadia Brito Pateguana, Dr. Jason Fung: Sindromul ovarelor polichistice

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: