Sănătate

Cât se îngrașă femeile într-o viață?

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut
Vezi toate articolele despre:
alimentatie sanatoasadietăslăbire

Un sondaj recent efectuat în Marea Britanie pe un eșantion de 2000 femei și publicat de Daily Mail arată că o femeie oscilează în medie cu 10kg de-a lungul vieții, doar 7% dintre participantele la studiu admițând că își păstrează greutatea corporală constantă. În perioada verii femeile sunt cu aproximativ 3,3kg mai slabe față de perioada iernii, luna cu cele mai multe kilograme în plus fiind considerată luna ianuarie.


În perioada verii femeile reușesc să slăbească nu doar datorită căldurii și alimentației ci și datorită presiunii sociale: evenimentele la care trebuie să participe (aproximativ o treime doresc să arate perfect la nunțile la care participă în perioada verii), teama de a nu încăpea în vechile haine (aproximativ 54% dintre participante au această temere), dorința de a arăta bine în pozele din concediu dar și dorința de a impresiona prietenii de pe rețelele de socializare.
Acestea au fost principalele motive enumerate de femeile participante la studiu pentru care reușesc să slăbească în perioada verii.

Aproximativ 41% dintre femei se simt motivate să slăbească atunci când văd o fotografie din perioada când erau mai slabe și aproape o treime doresc să arate cel puțin la fel de bine ca prietenele lor!

Fără îndoială că aspectul fizic este deosebit de important pentru reprezentantele sexului frumos, iar eforturile pentru a arăta impecabil sunt pe măsură. Si mai important este însă că o dietă sănătoasă și mișcarea pot face minuni pentru aspectul fizic dar mai ales pentru sănătate.

Etichete articol:
alimentatie sanatoasadietăslăbire
Articolul anterior
Etichetele nutriționale, ignorate de consumatori
Articolul următor
Copii ca vârstă, adulţi ca boală

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: