Sănătate

„Doza” necesară de… imunitate – Oyster Forte, de la Zenyth!

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 4 minute

Este de interes general și se află pe buzele tuturor, începând cu primele frunze pierdute ale toamnei și terminând cu cei mai răbdători ghiocei de primăvară. IMUNITATEA! În supermarket, în grupurile dedicate parentingului, în cabinetele medicilor dermatologi, în școli sau la medicul de familie, frigul de afară aduce în lumina reflectoarelor nevoia de a ne întări sistemul imunitar.

Vezi toate articolele despre:
advertorialGripăimunitateoyster forteracealastridiizinc

Care sunt semnele imunității scăzute? Ce putem face pentru a ne proteja? De ce este important să păstrăm imunitatea la un nivel optim? Cum ne ajută suplimentele naturale? De ce Oyster Forte, de la Zenyth, supliment alimentar cu zinc 100% natural este alegerea ideală? Răspunsurile la toate aceste întrebări și multe alte informații utile și interesante veți putea afla în rândurile care urmează!

Care sunt simptomele unei imunități scăzute?

 • Răceli și gripe, de mai multe ori pe perioada unui an.
 • Oboseală nejustificată, chiar și la efort minim.
 • Infecții recurente – bacteriene, parazitate, fungice, virale.
 • Probleme cu pielea – dermatite, acnee, vindecare lentă a rănilor, iritați la nivelul pielii.
 • Diferite reacții inflamatorii ale pielii: articulații dureroase, iritații ale gâtului.
 • Probleme digestive.
 • Căderea părului.

Imunitatea: statistici la nivel mondial

 • Anual, gripa afectează între 5% şi 15% din populaţie, arată statisticile Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP).
 • Rinita alergică afectează 400-500 de milioane de oameni în lumea întreagă.
 • Infecțiile urinare sunt unele dintre cel mai des întâlnite infecții bacteriene. 50-60% dintre femei vor dezvolta un tip de infecție urinară pe durata vieții.
 • Aproximativ 35 milioane de bărbați și 21 millioane de femei se confruntă cu căderea părului.

 

Zincul, combustibilul sistemului imunitar

Zincul este un oligo-element prezent într-o cantitate foarte mică, aproximativ 2 până la 4 g în total, în corpul uman. Se găseşte în principal în muşchi (60 la 65%), oase (20%), ficat şi la nivelul pielii. Aportul de zinc în organism trebuie să fie zilnic, deoarece spre deosebire de fier, corpul nu îl poate stoca.

Zincul este un antioxidant puternic ce este implicat în activitatea unei enzime foarte importante în lupta împotriva îmbătrânirii şi a bolilor legate de înaintarea în vârstă.

El poate fi asimilat în mod natural din structura mai multor tipuri de proteine și are multiple roluri în dinamicile și schimburile la nivel celular. Acesta este și motivul pentru care lipsa lui produce simptome dintre cele mai variate, de la răceli și infecții recurente, la acnee sau afectarea calității vederii, în timp.

Creșterea imunității, 100% natural – Oyster Fortede la Zenyth

Stridiile sunt sursă sigură pentru cea mai mare cantitate de zinc ce poate fi asimilată  din alimentație, iar Oyster Forte de la Zenyth valorifică tocmai această resursă. Mai mult decât atât, acest supliment folosește ingrediente 100% naturale, fără a conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.

În plus:

 • Carnea de stridii aduce în organism un aport de proteine de cea mai bună calitate, aminoacizi, peptide, polizaharide (glicogen), minerale (zinc, fier, calciu, seleniu), vitamine (A și B12), acizi grași esențiali EPA și DHA.
 • Cantitatea controlată de zinc din Oyster Forte de la Zenyth contribuie la metabolismul acido-bazic normal, cel al carbohidraților, la funcția cognitivă normală, la sinteza normală a ADN și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Acest supliment are și rol de detoxifiere și îmbunătățire a funcționării ficatului, datorită glicogenului prezent în conținut.

De ce apare deficitul de zinc?

Zincul este esențial pentru buna funcționare a organismului, însă există cazuri în care este mult mai probabil să ne confruntam cu un deficit: vegetarienii, vârstnicii, femeile gravide, persoanele cu tulburări intestinale (boala Crohn) sau cele care suferă de alcoolism.

După vârsta de 60 de ani, aportul de zinc este mult mai scăzut, chiar cu 50% mai puțin decât doza zilnică recomandată. Iar această situație poate avea mai multe cauze: modificare a calității absorbției intestinale, alimentație ce comportă diverse restricții sau interacțiunea cu medicamente din schemele de tratament.

Vegetarienii sunt și ei o categorie cu risc crescut de a se confrunta cu o lipsă de zinc în organism, asta pentru că principala sursă de zinc o reprezintă proteinele de origine animală sau fructele de mare. Există cazuri în care acest deficit poate fi corectat prin alimentație și cazuri în care, din cauza unor interdicții alimentare sau unor deficiențe genetice, este necesar să apelăm la suplimente nutritive.

Oyster Forte, supliment de zinc, reduce simptomele de gripă și răceală

Dacă este administrat în primele 24 de ore de la apariția simptomelor de gripă și răceală, zincul poate juca un rol important în reducerea duratei de acțiune a bolii și diminuarea severității simptomelor. Luat preventiv, pe perioade îndelungate, Oyster Forte scade riscul îmbolnăvirii, împiedicând instalarea virusurilor la nivelul căilor respiratorii. Lipsa zincului în organism produce o creștere a răspunsului inflamator la nivelul celulelor.

Oyster Forte: Alte beneficii ale suplimentului din carne de stridii, de la Zenyth

 • Previne maladiile cardiovasculare, diminuând riscul aterosclerozei și controlând procesul inflamator.
 • Ameliorează leziunile acneice diminuând inflamațiile, luptând cu infecțiile și grăbind vindecarea.
 • Ajută în tratamentul verucilor.
 • Scade riscul apariției degenerescenței maculare și pierderii vederii o dată cu înaintarea în vârstă.
 • Ajută în cazurile de hipotiroidie – zincul este esențial în sinteza hormonilor tiroidieni în aceeași măsură în care acest tip de hormoni ajută la absorbția zincului în organism.
 • Oferă un mai bun control al glicemiei. Hiperglicemia facilitează eliminarea zincului prin urină. Studiile au arătat că suplimentele de zinc ajută la reducerea gravității hiperglicemiei, atenuează rezistența la insulină și îmbunătățește metabolizarea glucozei.

Cine poate beneficia de beneficiile curei cu Oyster Forte de la Zenyth?

 • Oyster Forte este un supliment 100% natural care se mulează pe nevoile variate ale unor publicuri diferite.
 • Tinerii și adulții care resimt problemele unui sistem imunitar deficitar.
 • Femeile gravide pentru a creşte greutatea copilului la naştere, pentru a reduce riscul de naștere prematură şi de apariție a complicaţiilor la naştere.
 • Persoanele vârstnice, deoarece absorbţia intestinală scade o dată cu vârsta.
 • Sportivii care pierd mult din necesarul de zinc prin transpirația abundentă.
 • Copiii hiperactivi, deoarece zincul ar putea duce la scăderea simptomelor.
 • Adolescenţii pentru rolul în creșterea capacității intelectuale.
 • Femeile în perioada menopauzei pentru a lupta împotriva osteoporozei, deoarece activează o serie de enzime care vor participa la mineralizarea oaselor.

Alege mereu varianta cea mai sănătoasă de reglare a funcționării organismului tău, cu suplimentele 100% naturale, de la Zenyth!

Surse:

https://www.futura-sciences.com/sante/actualites/nutrition-zinc-oligo-element-important-immunite-57671/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3749018/

Hair Loss Statistics

http://www.suntalergic.ro/alergiile-de-tip-respirator-notiuni-de-baza/

Etichete articol:
advertorialGripăimunitateoyster forteracealastridiizinc
Articolul anterior
Cum diferențiem răceala de alergie?
Articolul următor
Cum ne revenim din mahmureală?

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: