Sănătate

Luana Show: Povești autentice de viață, în cea mai nouă emisiune de lifestyle

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute

Octombrie aduce la Ziarul de Sănătate o emisiune de lifestyle – „Luana Show“, în fiecare luni, de la ora 21.00. Ne interesează inspirația, experiențele fundamentale, simplitatea, prin oameni care chiar ştiu ce înseamnă să ai realizări. Oferim povești de viață, recomandăm trenduri din zona de lifestyle, oferim portretele celor care schimbă destine prin arta sau talentele lor. „Luana Show“ îi pune în lumină pe cei care au găsit secretul unei vieți echilibrate, frumoase, cu un sens profund.

Vezi toate articolele despre:
recomandaresănătatesport

„Continuăm să creştem. Să învăţăm, în mod continuu. Este o responsabilitate primită la naștere, aceea de a evolua în cunoaşterea noastră. Cred că am sprijinit cu înflăcărare, de-a lungul vieţii mele, preocuparea pentru educaţie – în moduri mai puțin convenționale, pentru că focusul demersurilor mele publice a fost și este autenticul, nu comercialul. Mizând pe dezvoltare personală, arte, pe expresie de sine, invitații vor acoperi domeniile showbiz-ului, sportului, mass-media, cât și  spiritualității“, ne împărtășește Luana.

Povești autentice de viață, în fiecare luni de la ora 21.00

După două decenii în mass-media, cu proiecte multiple și diverse în televiziune (de la „Căminul de 5 stele“ la „Fermier caut nevastă“, de la  „Specialiștii“ la „Cunoaște, visează, iubește“), Luana Ibacka a intrat din 2019, în echipa Ziarul de Sănătate, cu o emisiune tip interviu în zona wellness. În 2020 se adaugă acest nou proiect de lifestyle – „Luana Show“, pentru a completa informațiile privind sănătatea cu un strop de har și divertisment.

Din 2013, pe lângă jurnalism tv, Luana Ibacka a devenit speaker, comunicator, formator în dezvoltare personală, prezentând seminarii și conferințe legate de cunoaștere, educare și mișcare.

Teatru, modă, frumusețe, dans, timp liber, concerte, turism, evenimente speciale, noul val de influenceri vor fi în fiecare luni seara, de la ora 21.00, pe Facebook live și pe canalul de Youtube Ziarul de Sănătate. Programul este un talk show de divertisment, care își propune să inspire publicul la cunoaștere, armonie, prin dezvăluirea unor povești autentice de viață.

Prima ediție, luni, 5 octombrie: Poți fi și tu Supernanny!

Prima ediție „Luana Show“ o aduce în dar  tuturor părinților, mamelor singure sau viitoarelor familii pe Irina Petrea, cea mai influentă personalitate tv și autor de carte în psihologia copilului. „Poți fi și tu Supernanny“ este titlul primului episod, în care aflăm multe detalii neștiute din viața Irinei Petrea, acele detalii care au condus-o către o carieră măreață.

Psiholog specializat în copii, Irina nu a putut experimenta ca mamă cum e să îți crești propriul copil. Suferind de infertilitate, lucru care i-a provocat o suferință enormă, Irina Petrea a reușit să se dedice parentingului și să ajute mii de copii, de familii, să înțeleagă în mod lucid, științific, ce înseamnă să educi un prunc, începând cu primele zile de viață și până în adolescență. Printre multe alte dezvăluiri (știm că lucrat ca realizator şi producător de emisiuni de televiziune, scenarist, traducător, director de relaţii publice şi profesor), aflăm despre o experiență în viața profesională a Irinei Petrea – o experiență inedită în politică.

Vă așteptăm alături de Luana Ibacka și Irina Petrea, luni, 4 octombrie, începând cu ora 21:00!

Etichete articol:
recomandaresănătatesport
Articolul anterior
Ce facem cu imunitatea la început de toamnă?
Articolul următor
Cum să trăim peste 100 de ani?

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: