Recenzii

Dr. Amy Myers: Soluții contra autoimunității. Carte de bucate

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: < 1 minut

Structurată sub forma unei enciclopedii, cartea „Soluții contra autoimunității“ reunește date importante cu privire la problemele de tiroidă, începând cu propria experiență a lui Amy Myers, până la ingrediente, rețete și chiar instrumentele necesare pentru prevenirea și combaterea bolilor inflamatorii.

Vezi toate articolele despre:
imunitatetiroidătiroidita Hashimoto

Având în vedere faptul că dr. Amy Myers s-a confruntat cu sindromul colonului iritabil și mai apoi cu probleme la nivelul tiroidei, autoarea a avut un drum pe cât de greu, pe atât de purificator de parcurs, pentru a găsi răspunsurile de care avea nevoie. În același timp, cu toate că facultatea de medicină ar fi trebuit să o ghideze spre studiul diagnosticării și tratării diverselor probleme de sănătate, dr. Amy Myers a simțit că nu acesta este modul prin care trebuie să abordeze situația prin care trecea. Așa a ajuns la medicina funcțională, corelând problemele de imunitate cu apariția bolilor autoimune.

Cartea de bucate este mai mult decât un glosar cu rețete, întrucât aduce explicații și argumente pentru care oricine se confruntă cu probleme de sănătate, în special cu boli autoimune, ar trebui să încerce să se îngrijească atât de alimentele pe care le consumă, cât și de stările emoționale prin care trece.

Dr. Amy Myers subliniază importanța excluderii glutenului din alimentație, acesta aflându-se în strânsă legătură cu apariția bolilor autoimune, dar și importanța diagnosticării predispoziției la boli autoimune, în funcție de simptomele specifice.

Cele 4 părți ale cărții tratează subiectul bolilor autoimune într-un mod complex, trecând prin explicații cu privire la alimentație, integrând ingrediente, ustensile de bucătărie, rețete și planul introducerii Metodei Myers ca stil de viață recomandat în cazul unor astfel de probleme.

Dr. Amy Myers este o autoare de succes, publicând două bestsellere care tratează din perspectiva medicinei funcționale, subiectul diagnosticării, tratării și provenienței problemelor autoimune, tiroidei și celor digestive.

Etichete articol:
imunitatetiroidătiroidita Hashimoto
Articolul anterior
Dr. Jason Fung: Codul greutății corporale. Secretul unui corp sănătos
Articolul următor
Dr. Amy Myers: Sănătatea tiroidei

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Recenzii

Te-ar putea interesa și: