Sănătate

NUTRACEUTICA: Salonul Internațional de Suplimente Alimentare și Nutriție

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
dietănutraceuticasuplimente alimentare

În perioada 14-16 aprilie va avea loc prima ediție a expoziției NUTRACEUTICA & DIET FOOD. Ziarul de Sănătate este partener media al acestui eveniment, care aduce laolaltă producători, procesatori, distribuitori şi importatori din domeniul nutriției, suplimentelor alimentare, alimentelor funcționale, băuturilor energizante, plantelor medicinale şi fitoterapiei, cosmeticelor şi îngrijirii corporale.

    Mâncăm în fiecare zi, deci zilnic grija şi atenția noastră trebuie să fie maxime în asigurarea tuturor componenților nutritivi şi funcționali necesari stării de bine şi echilibrului corporal. La granița dintre aliment şi tratament expoziția NUTRACEUTICA & DIET FOOD aduce în fața vizitatorilor şi specialiştilor ultimele noutăți în ceea ce priveşte asigurarea sănătății şi vitalității prin alimentația de zi cu zi.

  • alimentele dietetice – fără gluten, fără lactoză, fără zahăr;
  • alimentele funcționale: cereale cu aport de omega 3 care mențin sănătatea inimii, uleiuri de măsline sau rapiță, care scad riscul de boală coronariană, pâine integrală sau ovăz integral ce contribuie la menținerea normală a glicemiei;
  • suplimentele pentru creşterea imunității, buna funcționare a metabolismului, funcționarea normală şi detoxifierea aparatului digestiv, ameliorarea tensiunii nervoase, creşterea capacității de memorare, a potenței sexuale, menținerea vederii normale.

Pe parcursul celor 3 zile expoziționale vor avea loc seminarii, demonstrații şi dezbateri, care sunt menite pe de o parte în a trage un semnal de alarmă asupra incidenței tot mai mari a intoleranțelor alimentare şi a carențelor de vitamine, minerale, absolut necesare unei dezvoltări echilibrate şi armonioase, pe de altă parte în a informa, educa asupra utilizării corecte a alimentelor şi suplimentelor menite să acopere aceste carențe sau intoleranțe.
Subiectele tratează printre altele:

  • intoleranța la gluten şi la lactoză;
  • suplimentele alimentare în tratarea bolilor degenerative;
  • medicina integrativă şi suplimentele alimentare;
  • alimentația diabeticului;
  • detoxifierea colonului,

Un capitol aparte îl constituie cel dedicat carierei în nutriție, subiect dezvoltat vineri, 15 aprilie 2016, de către profesori şi formatori în nutriție şi alimentație pe de o parte, studenți şi absolvenți pe de altă parte şi manageri de resurse umane din industriile targetate pe de o a treia parte.

Vă așteptăm alături de noi, în perioada 14-16 aprilie 2016, în pavilionul C4 la Romexpo pentru prima ediție a expo-evenimentului NUTRACEUTICA & DIET FOOD. Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul evenimentului www.nutraceutica.ro.

Etichete articol:
dietănutraceuticasuplimente alimentare
Articolul anterior
Soluția Sinatra. Cardiologie metabolică
Articolul următor
90% dintre cancere sunt cauzate de stilul de viață și de mediu

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria: Sănătate

Te-ar putea interesa și: